Cart

Goed bezig, met deze order heb je 1 boom geplant!

Your cart is currently empty.
Gratis Verzending & Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Blog MyLovelyHome

Groene keuken met organizer

Organizers voor jouw keuken en woonkamer

Ben je net verhuisd en op zoek naar wat leuke tips om de keuken af te maken, of heb je al een leuke keuken maar wil je deze graag van wat extra’s voorzien om je wooncomfort te vergroten? Keuken accessoires bieden dan een mooie uitkomst. We zetten enkele handige accessoires van het merk Clear Living onder elkaar. Dit merk streeft ernaar meer orde te creëren in de keuken, omdat ze erin geloven dat dit rust in het hoofd schept. Ze bieden daarom luxe woon- en keukenartikelen aan, die enerzijds functioneel en anderzijds stijlvol zijn.

Gootsteenkast organizer

Ben je een persoon die vaak dingen rond laat slingeren en ze daarna kwijtraakt, zeker na het schoonmaken? Dan is een gootsteenkast organizer dé accessoire die jouw leven gaat vergemakkelijken. De gootsteenkast organizer is, zoals de naam doet vermoeden, te plaatsen onderin de gootsteenkast en bied je de mogelijkheid om op verschillende niveaus (de organizer bestaat uit meerdere lagen) spullen op te bergen. Het kan namelijk zijn dat de keuken al een drukke plek is met veel verschillende voorwerpen en producten, daarom is het belangrijk om het meeste uit elk klein beschikbaar stukje te halen. Rommelige kastjes en onbenutte ruimte onder de gootsteen voorkom je dus eenvoudig via dit handige item.

Dankzij de compacte vorm van de gootsteenkast organizer is deze ook te plaatsen buiten je gootsteenkast natuurlijk. Dit maakt het een makkelijke plek om spullen te bewaren, van een shampoofles tot aan olijfolie. Wanneer je de organizer in de badkamer plaatst, heb je gelijk de perfecte plaats om al je shampoo en crème flesjes te bewaren. Plaats de gootsteenkast organizer in je badkamer en zie hoeveel plek je kan besparen door flesjes op één centrale plek te kunnen bewaren. De mandjes van de gootsteenkast organizer zijn makkelijk en simpel uit te schuiven, waardoor je deze zelfs op plekken kan opbergen die anders moeilijk te bereiken zouden zijn, zoals onderin een laag kastje.

Maar natuurlijk is deze ook perfect plaatsbaar in de keuken. Heb je veel verschillende saus flessen in huis, omdat je houdt van afwisseling, maar heb je geen idee waar je ze allemaal op moet slaan, dan is een gootsteenkast organizer een perfecte optie! Dankzij het multipurpose gebruik van een gootsteenkast organizer zou het eigenlijk niet eens een gootsteenkast organizer moeten heten, want deze is erg handig om toe te passen daar waar je opbergruimte tekortkomt, en het maakt spullen bewaren een stuk makkelijker.

organizer onder gootsteen

Keuken organizer

Natuurlijk hoef je jezelf niet alleen te limiteren aan kastjes om spullen makkelijk te bewaren, maar kun je jouw hele keuken gebruiken en zo inrichten dat je hier veel spullen kwijt kunt. Wanneer je een keuken organizer hebt, kan je makkelijk en dichtbij spullen bewaren die je altijd vaak gebruikt. Peper en zout zijn bijvoorbeeld hele populaire opties om te bewaren op het aanrecht want deze ga je toch vaak gebruiken. Een keuken organizer is dan ook in te zetten als efficiënt kruidenrek.

Dankzij de minimalistische stijl die de keuken organizer uitstraalt, kun je deze toepassen binnen verschillende interieurstijlen. Wanneer er veel planten in de keuken staan, kan je op de keuken organizer bijvoorbeeld wat plantjes zetten om dit natuurlijke element ook hierop terug te laten komen. Zo krijg je een keuken die er levend en kleurvol uitziet en ook nog goed functioneert met veel verschillende en snel bereikbare producten. Met een 2 laags keuken organizer heb je nog zelfs meer ruimte waar je mee kunt spelen. Omdat de mandjes bovenop elkaar zitten creëer je ook meer plek op je aanrecht. Er zijn veel opties om een keuken organizer in gebruik te nemen en dat is nu ook precies het mooie ervan!

organizer aanrecht keuken